Teatre musical i de titelles “El viatge d’en James”

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 00:00

El teatre musical i de titelles s’instaura a la Plaça de l’Ajuntament de Castellgalí en mans del bibliobús La Mola. Us convidem a gaudir de l’espectacle: “El viatge d’en James” adaptació del conte: “James i el préssec gegant” de Roald Dahl.

El Dimarts 26 de maig La plaça de l’Ajuntament de Castellgalí es converteix en un teatre de titelles per als més menuts del municipi, en mans del bibliobús la mola. Us convidem a gaudir de l’espectacle: “El viatge d’en James” adaptació del conte: “James i el préssec gegant de  Roald Dahl.

Aquest autor gal·lès amb ascendència noruega va ser novel·lista, creador de contes, poeta i guionista. Entre les seves obres més populars es troba l’obra: “Charlie y la fàbrica de chocolate”.  

A càrrec de Teatre l’Aula, en mans del bibliobús la Mola,  a Castellgalí es podrà gaudir de la representació del conte “El viatge d’en James” adaptació del conte “James i el préssec gegant”, acompanyat de música i  cançons per gaudir de l’espectacle en tots els sentits.

“James i el Préssec gegant” James diu tancat a casa amb les seves dues espantoses ties. Només fa que treballar, netejar i anar de bòlit. Però de sobte passa una cosa màgica. De l’arbre bord del jardí surt un préssec que creix fins a ser gairebé tan gros com la casa, i on viuen una sèria d’insòlits habitants: un cuc de seda gegant, un centpeus, una enorme i vella llagosta, una aranya sentimental una immensa marieta i un cuc sarcàstic. Tots plegats fugen lluny de les ties i fan un fantàstic viatge ple d’aventures.   

L’acte es portarà a terme a les 17:30h hores de la tarda i es portarà a terme a la plaça de l’Ajuntament de Castellgalí.  

Darrera actualització: 10.03.2020 | 14:29