Gran participació en el carnaval 2020 de Castellgalí

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 00:00

Castellgalí ha gaudit aquest dissabte 22 de febrer de la rua del Carnaval 2020. La desfilada pels carrers del municipi ha començat a les 18:00 hores i s’ha allargat fins a la nit, on ha continuat amb la festa de disfresses  encapçalada pels artistes Marsal Ventura, Jose de Rico i Dj Sendo.​

La rua del carnaval 2020 s’ha iniciat a les 18:00 hores a la plaça de Catalunya de Castellgalí, on ja estaven totes les carrosses preparades per donar el tret de sortida a la desfilada d’aquest any. Petits i grans estaven engrescats en segur la tradicional rua pels carrers del municipi de Castellgalí.

La rua va estar encapçalada per la carrossa de bar mòbil on els assistents podien adquirir begudes. Posteriorment anava seguida de la carrossa de les entitats disfressats del protagonista Blu de la pel·lícula Río i dels guanyadors de l’any passat disfressats d’ovelles. Seguidament hi havien els participants a concurs, entre els quals hi havia: la bella i la bèstia, Las pelotas locas, els Souvenirs, El Circ de Castellgalí, els Caza fantasmes, la Casa de papel, els Tikis Tokis i com a premis individuals la nevera i el robot hip hop.    

Un cop finalitzada la rua es va portar a terme l’entrega de premis amb un espectacle d’animació. Un cop el jurat va tenir 30 minuts per deliberar, es va procedir a la entrega de reconeixements. Entre els premiats va haver: entrega al premi de la individualitat atorgat al robot hip hop, el premi a originalitat als souvenirs, el premi a carrossa a la comparsa de la bella i la bèstia i a la comparsa més “canyera” destinat a las pelotas locas.

Posteriorment les persones assistents van poder sopar a les food trucks ubicades a la plaça de l’Ajuntament, fet que va evitar que els participants a la rua hagessin de marxar i després tornar a baixar a la festa de disfresses.  

Posteriorment, a partir de les 12 hores de la nit, es va iniciar la festa al pavelló municipal d’esports amb entrada gratuïta per a tots els assistents, on varen poder gaudir d’artistes com: Marsal Ventura, Jose de Rico i DJ Sendo.

Darrera actualització: 24.02.2020 | 09:36