L’Ajuntament de Castellgalí col·labora amb la campanya: “Dents fortes i sanes”, adreçada als nens i nenes de 1r de primària

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 14:30

Atès la importància de tenir una bona salut dental, l’Ajuntament de Castellgalí col·labora amb la iniciativa “Dents fortes i sanes” de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya. El programa pretén fomentar el raspallar-se les dents com un hàbit de salut bucodental essencial per a la prevenció de càries i altres malalties bucals.

Aquesta campanya s’adreça als alumnes de primer de primària de l’escola Sant Miquel de Castellgalí. Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya es destina als nens i nenes d’aquest curs aquesta proposta, ja que consideren que aquests infants tenen edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i mantenir aquest hàbit de salut oral per a la resta de la seva vida.

 

L’Ajuntament de Castellgalí s’adhereix a la campanya “Dents fortes i sanes” amb l’objectiu de prevenir l’aparició de càries dentals, i per tal de poder-ho portar a terme, facilita un estoig d’higiene oral de plàstic perforat per evitar la humitat, amb un espai per identificar-lo amb el nom i la classe de l’infant a fi d’evitar possibles intercanvis.  Aquest estoig inclou un tub de pasta dental fluorada de 50 grams i un raspall de dents infantil petit per poder arribar a les zones més inaccessibles i de filaments suaus entre els alumnes del curs a qui es destina aquesta proposta.

 

Les regidories de Salut i Educació de l’Ajuntament de Castellgalí han vetllat per tal de poder col·laborar amb aquesta campanya, mitjançant la qual es farà arribar aquest projecte sanitari als alumnes, a través d’aquest equipament de neteja dental que es repartirà entre els infants de l’escola Sant Miquel.

Darrera actualització: 30.11.2020 | 14:45