Benvinguts i benvingudes al web de Castellgalí

Dimarts, 8 d'octubre de 2013 a les 00:00
Estem segurs que la visita que fareu a la nostra web actualitzada contribuirà a què pugueu conèixer una mica més el nostre municipi.

Aquest petit poblet que va creixent amb convicció i amb una progressió positiva i que es troba entre dues de les grans poblacions del Bages, Manresa i Sant Vicenç de Castellet. Sovint se'ns coneix pel nucli de cases que hi ha al costat de la C-55 (El Raval La Fàbrica), ara bé, el nostre municipi té moltes coses per oferir i suggerir, per conèixer i per descobrir.

La confluència  entre el Llobregat i el Cardener són un paratge natural digne de veure, el nostre Casc Antic amb construccions de pedra i carrers no gaire amples convida a passejar-hi una estona, els nostres camins són l’escenari perfecte per a una bona excursió ja sigui a peu o en bicicleta, els nostres bars i restaurants, són un bon lloc tant per esmorzar, com dinar o sopar, i és clar, la nostra gent, homes i dones, és hospitalària i agradable.

En definitiva, si aneu accedint a tots els continguts que us proposa el nostre web, podreu descobrir tot allò relacionat amb aquest  poble que estimem amb passió. I segurament també hi descobrireu el perquè.

Castellgalí ha patit una fase de creixement important, tant a nivell industrial, com a nivell residencial. La proximitat amb els Vallesos i l’Àrea Metropolitana, fa que siguem un enclavament atractiu, tant per a la implantació d’empreses en els nostres polígons industrials com també com a lloc de residència per les persones que volen una  qualitat de vida basada en la tranquil·litat, els espais lliures i les bones comunicacions. En els darrers anys hem doblat el nombre d’habitants censats al nostre municipi.

Això  ha requerit un esforç important per poder dotar d’espais i equipaments adequats a tot aquest creixement, però estic segur que treballant amb constància  i convicció disposarem sempre de tot el necessari. Disposem d’un nou dispensari mèdic,  d’una nova escola, l’escola bressol té 41 places i el Casal Cultural, el Punt d’Informació Juvenil i el Casal de la gent gran ofereixen una gamma de possibilitats i activitats de lleure molt interessants per a totes les edats.

En fi, no us explico més coses del nostre municipi sinó que us convido a que les descobriu per vosaltres mateixos. Feu aquest  passeig virtual i us  engresco a que després ho feu personalment. Espero que us agradi Castellgalí.

Cristòfol Gimeno i Iglesias
Alcalde de Castellgalí

Darrera actualització: 27.02.2019 | 16:34