On dormir a Castellgalí🌛

Refugi dels Pelegrins

Castellgalí ofereix un espai per passar la nit ideat principalment per pelegrins.

Es tracta d'un espai on el pelegrí podrà descansar del seu viatge cap a Montserrat o cap a Manresa, seguint el Camí de Sant Jaume, el Camí de Sant Ignasi o d'altres rutes que travessen el municipi.

Aquest espai es va remodelar al llarg de 2017, però disposa de dades històriques que demostren que aquest mas ja existia al segle XV i probablement abans, sent dels més antics de l'entorn.

Aquí disposeu d'un mapa de com arribar al refugi dels Pelegrins de Castellgalí.

Aquest espai està format per un conjunt d'edificacions que s'organitzen al voltant d'un pati tancat i que van ser construïdes en diferents èpoques com ho demostra el joc de teulades. La casa principal és de planta rectangular amb teulada a doble vessant, amb planta, pis i golfes sota teulada, amb paraments de pedra. La porta de l'entrada principal té una llinda de pedra que també s'observa en la majoria de les obertures. Entre les obertures destaquen els balcons de la façana.

En aquest espai el pelegrí podrà descansar del seu viatge cap a Montserrat o cap a Manresa, seguint el camí de Sant Jaume, el Camí de Sant Ignasi o altres rutes que travessen el municipi.

 

Tota la informació necessària pel seu ús es pot trobar a la següent pàgina web: 

https://www.refugipelegrinscastellgali.com/

 

Adreça:   Costa del Pla, s/n (08297 Castellgalí) 

Per reservar: matins 938331975 tardes - 689.00.83.59 i/o al correu electrònic: ctgl.casal@diba.cat 

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 09.11.2020 | 14:49
Darrera actualització: 09.11.2020 | 14:49