Castellgalí participa en la Punkdemia trail confinada i destina els beneficis a la Creu Roja

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 00:00

El passat dissabte dia dos de maig Castellgalí va participar en la Punk trail confinada, anomenada Punkdemia trail, de la qual s'han destinat els beneficis obtinguts (2.413 € ) a la Creu Roja. La Punk trail de Castellgalí agraeix la gran participació d’aquesta jornada.

Els veïns i veïnes del municipi de Castellgalí van participar el passat dissabte dia dos de maig en la primera Punk trail confinada, anomenada: Punkdemia trail.

Aquest esdeveniment va estar carregat de diversos actes. El tret d’inici de la jornada va iniciar-se a les 8:45 del matí amb la presentació de la Punkdemia trail. Els municipis participants, a més del municipi de Castellgalí  varen ser: Castellnou de Bages, Olesa de Montserrat, Molins de Rei, Sant Vicenç de Castellet, Sant Joan de Vilatorrada, El Pont de Vilomara, Fonollosa i Salelles.

L'esdeveniment, carregat de moltes activitats, es va allargar fins a les 20:25 del vespre. 

L’horari de la Punkdemia trail del poble de Castellgalí es va desenvolupar a les 11:15 hores, del matí.

El recorregut (a l’interior de casa) el podia triar cada persona de forma individual i de la forma més creativa possible (de la cuina al menjador, pel balcó, al jardí) però lo important era destinar els beneficis per a una bona causa.

Des de la Punk trail de Castellgalí es vol agrair la participació en la Punkdèmia trail, ja que es va assolir un total de 2.413 €, els quals aniran destinats integrament a la compra d’aliments de la Creu Roja

 

 

Darrera actualització: 06.05.2020 | 12:06