Com seran les eleccions al Parlament de Catalunya 2021 adaptades a la nova situació sanitària?

Divendres, 12 de febrer de 2021

El proper 14 de febrer tindran lloc les eleccions al Parlament de Catalunya. Aquest 2021 la jornada electoral serà diferent i s’ajustarà a la situació sanitària causada per la COVID-19, per tal de garantir la seguretat dels ciutadans i ciutadanes. En aquest article us facilitem informació que caldrà que tingueu en compte per anar a votar i les franges horàries proposades pel PROCICAT.

A continuació us oferim tota la informació que cal que tingueu en compte per anar a votar:

Aquest any la votació es farà al Pavelló d’Esports del Municipi, no a l’escola com es feia anteriorment, donat que aquest espai resulta més ampli per tal de respectar les distàncies de seguretat així com la ventilació del local.

L’ús de la mascareta serà obligatòria en tot el recinte. També caldrà posar-se gel hidroalcohòlic en accedir al local i abans d’agafar qualsevol papereta (es recomana portar el vot ja preparat des de casa, amb la papereta posada dins del sobre).

Només podrà accedir a fer la votació un únic votant. Tan sols quan es necessiti per assistència es podrà fer acompanyat o acompanyada (sempre respectant les distàncies de seguretat amb la resta d’assistents).

  • També per part del PROCICAT es proposen unes franges horàries específiques per anar a votar segons els col·lectius, aquestes franges resulten les següents:

De les 9:00 hores fins a les 12:00 hores assistiran les persones de risc (col·lectiu de la gent gran).

De les 12:00 hores fins a les 19:00 hores els/les votants no pertanyents als col·lectius de risc o en quarantena.

De les 19:00 hores fins a les 20:00 hores els col·lectius de persones en quarantena, contagiats, contactes estrets i sospitosos.

 

Darrera actualització: 16.02.2021 | 13:48