Des de l’Ajuntament de Castellgalí us oferim suport en la gestió de les emocions causades pel COVID-19

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

Ens preocupa l’estat emocional dels veïns i veïnes del poble de Castellgalí, per això us facilitem una aplicació per ajudar a la ciutadania en la gestió i millora emocional. Aquesta eina va adreçada a totes aquelles persones que han vist modificat el seu estat d’ànim a causa de la situació que estem vivint i pel confinament.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, els éssers humans hem vist modificada la nostra activitat i la nostra rutina. Ens preocupa l’estat emocional dels veïns i vines del poble de Castellgalí, per això mitjançant aquest article us volem oferir eines de suport en la gestió dels sentiments, a causa del confinament.

El Servei  Català de salut ha creat una aplicació anomenada: GestióEmocional.cat mitjançant la qual es podrà oferir suport emocional i psicològic a les persones que estiguin vivint greus situacions a causa del confinament. Es tracta d’un nou canal comunicatiu que forma part de la instrucció del Pla d’acció per al suport emocional i la gestió de l’estrès agut.

L’estat emocional serà avaluat mitjançant un test, en funció d’aquestes respostes, la mateixa eina determinarà quines són les necessitats d’aquella persona i se li oferirà una sèrie de recursos i consells per millorar.

Us facilitem els números de contacte a continuació:

  • Telèfons de suport per a professionals: 93 395 81 78
  • Correu electrònic de suport per a professionals:  covid19.tsf@gencat.cat (DTASF: resolució de dubtes en relació a la gestió de la crisi)
  • Telèfon de Contacte del col·legi oficial de Psicologia per a professionals: 93 567 88 56
  • Telèfon d suport per a la ciutadania, del Col·legi oficial de psicologia: 659 584 988

També per aquelles persones que han perdut familiars s'ofereix ajuda, també per als més petits.

 

Darrera actualització: 22.04.2020 | 16:29