Dimecres 1 d’abril no hi haurà servei de recollida de voluminosos a Castellgalí

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

El proper dimecres 1 d’abril no es portarà a terme el servei de recollida de voluminosos i restes de poda al municipi de Castellgalí, tenint en compte que s’han tancat les diverses deixalleries comarcals (tant les deixalleries fixes com les deixalleries mòbils)

Avisem als habitants del municipi de Castellgalí que el proper dimecres 1 d’abril no s’efectuarà la recollida concertada de voluminosos i restes de poda que s’efectua de forma habitual a través del telèfon 900. 70. 71. 71 i que es porta a terme sota els serveis de CESPA.

Es comunica a la població que en motiu del tancament de les deixalleries fixes de la comarca del Bages i de les deixalleries mòbils aquest servei de recollida no és podrà efectuar.

Es veu afectat el servei que es porta a terme habitualment a Castellgalí i es modifica la seva activitat establerta de costum, no pocedint a la recollida de voluminosos i restes de poda el vinent dimecres 1 d’abril.

Aprofitem també per recordar-vos que, per ara, i en motiu de l’estat d’emergència 1 per la situació causada pel COVID – 19, tampoc es prestarà als habitants del municipi el servei de deixalleria mòbil que és porta a terme tots els dijous de les 11:00 hores a les 13:00 hores a l’Avinguda Montserrat del municipi de Castellgalí.   

Darrera actualització: 24.03.2020 | 11:12