Eina per reduir presencialitat als CAP

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 00:00

Per la situació especial d'emergència en que ens trobem, CatSalut permet donar-se d'alta a "la Meva Salut" aplicació on podem fer gestions des de casa, imprimir receptes electròniques, veure els informes i fer e-consultes al metge de capçalera. També es facilita un telèfon de contacte totalment gratuït al 900.053.723
 
 

Aquest és un tràmit que ja portem temps fent des del CAP, però ara, de manera excepcional, es permet fer via telemàtica. 
 
Més informació d’aquest nou tràmit telemàtic:
 
Us comuniquem que, degut a l’emergència sanitària provocada pel coronavirus SARS-CoV-2, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’accés a La Meva Salut (LMS) i en especial a l’eConsulta, es posa en marxa de manera urgent i excepcional un sistema d’acreditació extraordinària no presencial i via telefònica: l’Acreditació LMS-Coronavirus. També permetrà demanar l’accés a La Meva Salut dels fills menors que es tinguin com a beneficiaris i que estiguin empadronats al domicili de l’adult.
 
El servei es porta a terme des del Servei d’Atenció a l'Usuari de La Meva Salut (SAU LMS), a partir de dilluns 16 de març de 2020. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 8h a 20h.
 
Les persones que vulguin demanar accés al seu espai en LMS, podran fer-ho a través d’un nou telèfon gratuït 900053723, exclusiu per a aquest servei. Com que aquesta acreditació és extraordinària, s’informarà els usuaris d’aquesta naturalesa i de la seva temporalitat.
 
Un cop hagi passat el període d’emergència sanitària, els usuaris de LMS que s’hagin acreditat per aquesta via disposaran d’un temps límit per autenticar presencialment la seva identitat i signar el consentiment necessari per tal de transformar la seva acreditació extraordinària en acreditació ordinària d’accés a LMS (aquest procediment i la seva comunicació es definirà més endavant).
 
Així doncs, agrairem si podeu passar la informació a la ciutadania, a través de xarxes socials, ràdio, etc.
 
De nou, moltes gràcies per la vostra ajuda
 

Darrera actualització: 18.03.2020 | 11:05