Es posa en funcionament el pàrquing del polígon industrial, a partir d’aquest divendres.

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 11:11

L’accés per a camions i vehicles, darrerament construït al polígon industrial de Castellgalí, s’obre al públic a  partir de divendres 11 de juny.  Durant el matí d’aquest dia ja es permetrà l’accés i estacionament d’automòbils i camions, dins d’aquest espai.

Com ja sabeu, des de l’Ajuntament del municipi s’ha portat a terme un projecte d'obres i millora dels polígons industrials, cofinançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa complementari de Modernització de Polígons. Entre les diverses actuacions portades a terme es va incloure la millora d’una zona d’aparcament per a automòbils i/o camions.

Volem comunicar-vos que a partir de la data mencionada, ja podreu estacionar el vostre vehicle o camió dins d’aquest espai. A partir d’aquesta data també podreu portar a terme la càrrega de vehicles elèctrics, per a qui disposi d’aquest mitjà de transport sostenible.

També podreu fer ús de les zones adequades per a descans; bancs i taules de pícnic ubicades dins d’aquest espai. Desitgem que totes aquestes noves instal·lacions i adequacions facilitin el dia a dia als  treballadors i treballadores del nostre polígon industrial així com a totes les empreses ubicades.  

Darrera actualització: 09.06.2021 | 11:16