La UME desinfecta les dues residències de la gent gran a Castellgalí

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 00:00

La Unitat Militar d’Emergències (UME) desinfecta aquest dilluns dia 6 d’abril les dues residències de Castellgalí destinades a la gent gran, per tal de vetllar per la seva seguretat i salut, en front de la situació causada pel COVID-19 que estem vivint actualment. 

La UME neteja i desinfecta les dues residències de Castellgalí destinades a la gent gran, la residència Ibada i la residència d’avis Mas Planoi. 


El desplaçament d’aquesta unitat militar al municipi de Castellgalí ha s’ha portat a terme en motiu d’una petició sol·licitada per l’Alcalde del Municipi. Cristòfol Gimeno va fer una petició a la Delegació del Govern de l’Estat de Catalunya, en específic a la Sra Teresa Cunillera per tal que vinguessin al poble de Castellgalí i avui mateix s’està portant a terme aquesta actuació.

L’Alcalde del municipi agraeix aquesta actuació a la UME i als treballadors de la residència. “Estic molt agraït pel suport i la feina feta de la UME i del personal de les residències de Castellgalí: Residència Ibada i Residència d’Avis Mas Planoi, que estan treballant per tenir ben atesos als avis”, destaca Gimeno. 


La tasca de neteja i desinfecció de les dues residències va començar a les 16:30 hores de la tarda del dilluns dia 6 d’abril gairebé quatre hores després encara no estava del tot finalitzada aquesta activitat de desinfecció, tenint en compte que es varen efectuar els treballs amb la millor precisió.


 

Darrera actualització: 07.04.2020 | 10:50