L’Ajuntament de Castellgalí activa la cita prèvia per tràmits presencials a partir del dilluns 11 de maig

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 13:00

El servei de cita prèvia ja està activat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Castellgalí. I es farà efectiu a partir del proper dilluns, 11 de maig de 2020.

A causa de l’estat d’alarma generat pel SARS-CoV-2 (coronavirus), l’Ajuntament de Castellgalí aplica noves mesures de prevenció destinades a totes aquelles persones que s’hagin de dirigir a les dependències municipals, per efectuar només aquells tràmits que no es puguin fer de manera telemàtica. 
Per aquest motiu, s’ha posat en marxa el sistema de cita prèvia per demanar hora de visita a les oficines d’atenció al ciutadà, el qual estarà actiu a partir del dia 11 de maig de 2020 i evitarà així que es puguin generar acumulacions de personal..

Per sol·licitar la cita prèvia s’haurà de trucar amb antelació al telèfon de l’Ajuntament: 93.833.00.21.

Amb aquest nou sistema d’establir dia i hora a cada persona, es podrà atendre als ciutadans garantint les mesures de seguretat degut a la nova situació generada pel COVID-19.

Aquelles persones que tinguin cita prèvia disposaran d’un temps estimat de 30 minuts i abans d’iniciar qualsevol tràmit, s’hauran de desinfectar les mans amb el líquid apropiat que trobareu al mostrador del mateix Ajuntament.

Darrera actualització: 08.05.2020 | 13:28