Prorrogues a causa de l'estat d'alerta amb motiu del COVID19

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 00:00

Amb motiu de la situació que estem vivint, en l'àmbit general, pel COVID19 (coronavirus) es prorroguen els terminis de pagament dels vehicles que vencien durant el mes de maig i no es cobraran les taxes de l'escola bressol fins que no es restableixi el servei, al municipi de Castellgalí.

Amb motiu de l'estat d'alerta 1 que estem vivint, en el qual s'obliga a prendre mesures com el tancament de les escoles bressol dels municipis, des de Castellgalí s'ha decidit que mentre no es pugui reprendre l'activitat escolar no es cobraran les quotes de l'Escola Bressol Castellnins a les famílies fins que no es restableixi el servei.

També volem comunicar a la població, que degut que cal estar confinats a casa es portaran a terme pròrrogues comunicades per l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) aquesta pròrroga resulta la següent:

Els padrons de vehicles que vencien durant el mes de maig es prorroguen fins al dia 2 de juny (sense domiciliació) i els domiciliats fins a l'1 de juny.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat al respecte. Estigueu atents als canals de comunicació de l'Ajuntament de Castellgalí mitjançant l'espai web i les xarxes socials que se us ofereixen: Instagram: @ajuntament.castellgali, Facebook: Actualitat Ajuntament de Castellgalí.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 12:23