Residència d'avis Mas Planoi (Titularitat privada)

Residència que disposa de 19 places. Titularitat privada i espai molt familiar, en el qual els avis que hi conviuen se senten com a casa.

 

"La Residència d’Avis Mas Planoi sóm una gran família. Cuidem als nostres residents com ens agradaria que ens cuidessin a nosaltres, amb amor i empatia. Ens preocupem per ells, per al seu benestar, volem saber què els agrada i què no, què pensen, què els preocupa... volem ser companys i amics, no només cuidadors. Ens agrada fer-los una abraçada de bon matí i desitjar-los que tinguin un bon dia, donar-los la mà quan estan tristos i compartir les penes, espantar les pors i mostrar-los que som aquí, que els hi fem costat en tot moment. Gaudim escoltant els seus records i aprenem de les seves experiències.

Volem el millor per ells, que estiguin bé, que se sentin útils, que siguin lliures d’opinar, que puguin escollir, que siguin feliços, que se sentin part de la nostra gran família però, sobretot, volem que se sentin com a casa!

Ells, a Mas Planoi, no són només residents, són persones amb noms i cognoms, amb fills i néts, amb una història al darrere, amb un caràcter i personalitat, uns gustos i preferències. Ells són la nostra raó de ser, som aquí gràcies a ells, i els volem tornar el favor.

Per això, ens veiem en l’obligació de, no només oferir tots els serveis que estan al nostre abast per a proporcionar la millor qualitat de vida, sinó de tornar-los tot l’amor i afecte que ells ens donen cada dia, i això només s’aconsegueix estimant-los i apreciant-los."

Mas, 2 - Urbanització Mas Planoi - 08297 Castellgalí - Barcelona
Telèfon: 93 833 05 20 -
Adreça electrònica: residenciamasplanoi@gmail.com
Darrera actualització: 17.10.2019 | 10:39