17 de maig dia internacional contra l’LGTBI-fòbia

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 08:00

En motiu del dia internacional contra la l’LGTBI-fòbia L’Ajuntament de Castellgalí, lluita per tal que la igualtat dins la nostra societat siguin trets totalment fonamentals.

Avui, 17 de maig, és el dia internacional contra l’LGTBI-fòbia.

L’LGTBI-FÒBIA és una problemàtica social que lamentablement, encara genera discriminacions per motius d’orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere en diferents àmbits del dia a dia.

Per evitar aquest tipus de discriminacions cal persistir per fer valdre els drets LGTBI i lluitar contra qualsevol tipus de masclisme, de discriminació́ i violència que pugui generar l’LGTBI-FÒBIA en totes les seves formes i en tots els escenaris, on es pugui produir.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament de Castellgalí reivindiquem i lluitem, per tal que la nostra societat esdevingui un espai comunitari on la igualtat, la convivència i la diversitat siguin trets totalment fonaments.

Amb l’aportació de tots i totes podrem aconseguir una societat on siguin benvingudes totes les persones de qualsevol edat, gènere, origen, orientació sexual, etc.

Per aquest motiu, cal sensibilitzar tota la societat, començant ja des de ben petits per l’educació a casa i a les escoles, perquè les futures generacions visquin la diversitat sexual com un fet absolutament normalitzat

Darrera actualització: 17.05.2021 | 08:36