Catàleg de Serveis 📖

Aquesta secció et permetrà obtenir informació referent als serveis que l'Ajuntament de Castellgalí presta als seus habitants. Visitar-los mitjançant aquest espai web et permetrà assabentar-te de les seves prestacions i poder aprofitar-los al màxim.

L’Ajuntament actua per atendre i solucionar les demandes del conjunt de la ciutadania, amb la voluntat d'oferir el màxim de serveis que comporta viure en qualsevol col·lectivitat organitzada. 

Els serveis que presta un Ajuntament han d'actuar sobre la base dels principis d’igualtat, transparència, participació, eficàcia i eficiència en la gestió. Aquest és el nostre compromís per a la millora i el desenvolupament del nostre municipi.

 • Bibliobús La Mola

  Al municipi de Castellgalí, el bibliobús La Mola, ofereix servei tots els dimarts, a la plaça de l'Ajuntament (de les 15:30h fins a les 18h). Podreu contactar de forma online amb el bibliobús mitjançant el formulari: "Connecta amb el bibliobús" -> Permetrà realitzar directament la petició de documents.

 • Arxiu municipal de Castellgalí

  El Servei d'Arxiu municipal (SAM) de Castellgalí, amb el suport de la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona, és el servei que s'encarrega de la gestió, el tractament, l'organització, la conservació i la difusió de tota la documentació que genera l'Ajuntament en l'exercici de les seves funcions i competències.

  El SAM també s'ocupa de la documentació de les persones físiques o jurídiques que han fet donacions a cessions dels seus fons. per tal de posar-la a l'abast de la població 

 • Consorci del Bages per a la gestió de residus

  Les restes de menjar i poda que llencem als contenidors de color marró són la fracció orgànica. Es recull amb camions especialitzats i es trasllada fins a la planta de compostatge del Parc Ambiental de Bufalvent on, després de ser tractada i amb un control exhaustiu de la humitat i la temperatura durant tot el procés, es transforma en compost, un adob de gran qualitat per a usos d’agricultura i jardineria.

 • Correus de Castellgalí

  L'Oficina de Correus de Castellgalí obre de les 12:30 fins a les 13:30 atenció al ciutadà.

  Es troba situada a l'Avinguda Montserrat S/N. (a la Plaça de l'Ajuntament), al costat del camp de futbol municipal

 • L'espai Coworking de Castellgalí

  L’espai coworking de l’Ajuntament de Castellgalí és un equipament públic de titularitat municipal. La finalitat d’aquest espai és oferir a les persones del municipi, a les empreses i/o a les entitats recursos d’infraestructura per al desenvolupament de les seves tasques.

  Les principals funcions d’aquest espai són: facilitar espai de treball i de reunió, ser un lloc de trobada i de relació, fomentar la participació ciutadana i l’associacionisme.

  ctgl.coworking@diba.cat

 • Llar d'infants municipal "Castellnins"

  La llar d'infants municipal Castellnins te una capacitat per a 41 alumnes. Aquesta escola bressol acull nens de 0 a 3 anys.

 • Polígons i empreses de Castellgalí

  A travès del Consell Comarcal del Bages es treballa de forma conjunta amb els Ajuntaments de la comarca per la dinamització i millora dels polígons d’activitat econòmica del Bages, amb la col·laboració de les associacions d’empresaris/àries dels polígons de la comarca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Punt d'Informació Juvenil "Món Jove"

  Es tracta d'un Punt d'Informació Juvenil adreçat a persones de 12 a 30 anys.

  El “Món Jove” està situat al casc antic del municipi. Aquest espai disposa d’ordinadors amb connexió a internet, zona wifi, zona d'estudi i espai polivalent amb diferents jocs, taula de Ping Pong i Futbolí.

  També s'ofereix assessorament en diferents àmbits d'interès per a la joventut de Castellgalí: formació, habitatge, mobilitat, salut, oci i cultura, etc.

   

 • Recollida de residus sòlids urbans i fracció orgànica

  L'empresa concessionària CESPA, S.A. és l'encarregada de la recollida dels residus sòlids urbans del municipi. 

  Per Decret de l’Alcaldia-Presidència de data 7 d'agost de 2018 es va resoldre adjudicar el contracte del servei de recollida, gestió i transport dels residus sòlids urbans i similars de Castellgalí a l’empresa CESPA, S.A. (Cía. Española de Servicios Auxiliares, S.A) en considerar que va presentar l’oferta econòmicament més avantatjosa pels interessos municipals i d'acord amb el contracte formalitzat amb data 7 de setembre de 2018.

   posa't en contacte trucant al telèfon: â˜Ž900.707.171

   

 • Recollida de voluminosos i restes de poda

  Per poder gaudir d'aquest servei és imprescindible trucar al telèfon 900. 70. 71. 71  amb antel·lació al dia de la recollida i a continuació els indicaran mitjançant la trucada telefònica qual s'han de treure els voluminosos.

  A partir del mes de novembre de 2018 el servei de recollida de trastos, mobles vells, andromines (voluminosos) i restes de poda, s'està portant a terme mitjançant aquesta empresa de forma totalment gratuïta a travès de l'empresa CESPA, S.A.

 • Servei d'Inserció de Castellgalí (SIC)

  Per tal de reduir l'atur al poble, l'Ajuntament de Castellgalí va posar en marxa el Servei d'Inserció Laboral de Castellgalí (SIC) al 2016.

  El Servei d’Inserció de Castellgalí atén a l’Ajuntament de dilluns a divendres (exceptuant dimecres) de les 10h a les 14h. Al SIC es troba la Joana Trullàs Tècnica d’Inserció Laboral i Empresa, qui us ajudarà a obtenir el vostre objectiu final: TREBALLAR. Així, totes les persones del municipi i/o usuàries de la borsa de treball del servei podran cercar i inscriure’s a ofertes laborals i, d’aquesta forma, es podrà reduir l’atur al poble de Castellgalí.

  Els dimecres, també s’ofereix, a tots els usuaris, atenció individualitzada amb el Club de la feina al Casal Cultural de Castellgalí de les 10h a les 14h.

  Correu electrònic: ctgl.sic@diba.cat

 • Servei d'aigües de Castellgalí - AGBAR

  A partir de l'1 de gener SOREA passa a ser AGBAR. Us facilitem els mitjans de contacte.

 • Servei de Teleassistència

  Es tracta d’un servei que garanteix la seguretat i dóna tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d’edat, de fragilitat o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any mitjançant un terminal connectat a un Centre d’atenció. 

  És un servei eminentment preventiu i de proximitat que ofereix a les persones amb dependència i als seus cuidadors un suport personal per continuar vivint en el seu entorn habitual.

Darrera actualització: 31.10.2019 | 13:42
Darrera actualització: 31.10.2019 | 13:42