Equipaments 🏪

 • Aparcament d'autocaravanes

  El recentment inaugurat aparcament per a autocaravanes (juliol de 2022), el podeu trobar entre el refugi i el gimnàs municipal. Aquest aparcament disposa una zona delimitada per aparcar, una font per omplir el dipòsit d’aigua i un lloc on buidar les aigües residuals.

   

 • Camp d'esports municipal

  El camp de futbol municipal de Castellgalí és de gespa artificial. Disposa de vestidors, grades i bar, situat a la zona d'equipaments municipals.

  Acull els partits del Club Futbol Castellgalí i, també, es poden llogar les seves instal·lacions a totes aquelles persones que ho desitgin.

   

 • Casal Cultural de Castellgalí

  Espai polivalent de dinamització cultural del municipi, preparat per acollir xerrades, balls, tallers i activitats d'altra mena. Aquest equipament acull una zona d'accés informàtic gratuït.

  Des de l'àrea de cultura de l'ajuntament i a través del  Casal Cultural, durant l'any s'organitzen varis esdeveniments i/o activitats com són el casal de setmana santa, el casal d'estiu, el Nadalgalí, el passatge del terror, carnaval etc.

  Aquí trobareu les activitats que es porten a terme dins d'aquest espai. Per obtenir més informació podeu posar-vos en contacte amb el Casal Cultural

 • Casal de la gent gran "Muntanyes de Montserrat"

  Espai destinat a la gent gran del municipi situat a l’edifici de les antigues escoles. Disposa d’una sala d’esbarjo amb espai d’informàtica amb wi-fi gratuït, servei de bar i una sala per a reunions o altres activitats relacionades.

  Per veure les activitats que es porten a terme, podeu entrar a l'enllaç  de l'associació de la gent gran del municipi.

   

 • Cementiri municipal

  Per tal de poder accedir a la zona del cementiri municipal, cal anar a les oficines de l'Ajuntament per a recollir les claus.

  Les persones interessades hauran de passar per les dependències municipals en horari de treball de les 8:00h a les 15:00 hores i els dimecres també (durant l'horari d'hivern d'octubre a maig) de les 16:00 hores fins a les 19:00.

   

 • Consultori mèdic local

  Fora de l'horari d'obertura del CAP de Castellgalí, sereu atesos al CAP de Sant Vicenç de Castellet: Tel. 938 33 52 24  Adreça: c/ Manresa, s/n Sant Vicenç de Castellet

  Per a emergències: 112

 • Edifici del Teatre

  Espai polivalent destinat a l'ús teatral, a diversos actes municipals i a altres activitats adequades pel tipus d'equipament. Disposa d'un escenari.

  Actualment és la seu social de l'associació teatral "Elenc la Roda" i de l'associació "Casa d'andalucía La Paloma Blanca de Castellgalí".

 • Escola Sant Miquel

  L’escola Sant Miquel de Castellgalí s'ubica a prop del polígon industrial Pla del Camí. Aquest edifici educatiu es troba just al llindar del casc urbà però rodejada d'entorn natural. Al costat hi ha la zona de serveis municipals (llar d’infants, CAP, Ajuntament) i també hi trobem les piscines municipals, el camp de futbol i la pista poliesportiva.

   

 • Escola bressol municipal "Castellnins"

  Es tracta d'un centre d'ensenyament públic municipal d'educació infantil amb capacitat de fins a 41 alumnes d'entre 0 i 3 anys.

  L'escola bressol té facebook. L'objectiu del facebook és convertir-lo en un canal més de comunicacions, de recordatoris, de publicacions relacionades amb el món educatiu ( xerrades, enllaços, trobades...), presentació de nous espais a l'escola, de propostes, d'inquietuds., etc.

   

 • Espai biketrail

  A Castellgalí ja disposem del biketrial, per als amants de les bicicletes Aquest espai està situat a la zona del polígon industrial del Pla del Camí. Podeu gaudir d’aquestes instal·lacions, seguint les normes de l’espai biketrail.

 • Espai lúdic i de salut per a la gent gran

  L'espai lúdic i de salut per a la gent gran del municipi de Castellgalí està destinat a les persones que vulguin desenvolupar activitat esportiva a l'aire lliure.

  Aquest equipament es troba ubicat al zona verda de la urbanització Mas Planoi.

   

 • Gimnàs Municipal de Castellgalí

  Equipament esportiu municipal, de l’Ajuntament de Castellgalí.  

  Caliu i proximitat ubicat en un entorn natural, per tal de mantenir en forma el cos i la ment.

 • Museu - Casa Amigant

  La Casa Amigant era un antic hostal d'origen gòtic i posterior residència de la família Amigant. És encara avui un dels edificis més nobles de la vila. En la seva època, era parada obligada per tots aquells peregrins que passaven pel camí Ral en direcció a Montserrat.

   

 • Pavelló d'esports municipal

  El pavelló està situat a la zona d'equipaments municipals. Es tracta d'un espai polivalent preparat per acollir diferents esdeveniments esportius. Actualment és l'espai utilitzat pels clubs esportius CF Castellgalí i UE Castellgalí, per entrenaments i els seus partits de futbol sala. També és apte per a celebrar-hi concerts i àpats populars.

   

 • Piscines municipals

  El dia 13 de juliol de 2010 es van estrenar les noves instal·lacions de les piscines municipals, un equipament modern i que està cridat a convertir-se en un punt de diversió, relax i refrescament de cada estiu. Les noves piscines es troben en una parcel·la d'uns 3.500 m2 situada al pla de Castellgalí, davant de l'escola Sant Miquel.

   

 • Pistes de petanca

  Les pistes de petanca es troben situades a la zona verda de la urbanització Mas Planoi.

  Aquest espai s'utilitza de forma lúdica i esportiva per l'entitat Amics de la Petanca de Castellgalí. Les pistes de petanca acullen diversos entrenaments, partits i competicions.

   

 • Polígons i empreses de Castellgalí

  A través del Consell Comarcal del Bages es treballa de forma conjunta amb els Ajuntaments de la comarca per la dinamització i millora dels polígons d’activitat econòmica del Bages, amb la col·laboració de les associacions d’empresaris/àries dels polígons de la comarca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

   

 • Skatepark

  En data 29 de juliol, es va inaugurar l'skatepark de Castellgalí. Aquest espai està ubicat a la zona verda del polígon Industrial del Pla.

Darrera actualització: 8.10.2019 | 11:43
Darrera actualització: 8.10.2019 | 11:43