A Castellgali estrenem pàgina web

Dimarts, 25 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Castellgalí estrena nova web més accessible i orientada als usuaris/es. Aquesta plataforma digital assoleix el format web de la Diputació de Barcelona.

El municipi de Castellgalí ja disposa d’una nova web municipal. Aquest mitjà digital permetrà la comunicació direccional i recíproca entre l’usuari (habitant del municipi) i l’ens local (Ajuntament de Castellgalí).

S’estructura amb una capçalera amb la imatge del poble de Castellgalí i el logotip de l’Ajuntament, aquest esdevé el botó de retorn a l’inici, ja que si el cliquem sempre accedirem a l’inici de la  web.

A la part inferior trobem la barra de menú que es divideix en: Ajuntament, Serveis i tràmits, El municipi, Actualitat, Temes i Adreces i telèfons.

Entre aquest menú inicial podreu consultar tota la informació en referència als regidor/es del consistori, per conèixer quines àrees porten cadascú d’ells i saber a qui dirigir-vos en un moment determinat, per tal de portar a terme noves propostes, queixes i/o suggeriments.

L’usuari/a podrà obtenir tota la informació dels plens i de les juntes de govern, així com dels anuncis i dels edictes. També, es podrà consultar el catàleg de serveis que ofereix el municipi, així com conèixer totes les entitats del poble de Castellgalí.

Aquest espai web també permetrà que les persones que no visquin al municipi i, vulguin acostar-se a Castellgalí, puguin tenir controlada la informació referent a aquesta localitat. El nou espai d’interacció digital ofereix diversos aspectes com per exemple: com arribar al poble de Castellgalí (amb cotxe privat o amb sector públic), on dinar a Castellgalí i on dormir. També ofereix rutes de la localitat i dels municipis propers, del Bages, Bages sud.

Com a destacats de la pàgina inicial ressalta a l’esquerra del web l’apartat d’avisos i anuncis, així com l’accés al govern obert i transparència, seu electrònica i Finestra Única Empresarial (FUE).  

A la part dreta hi ha l’apartat d’agenda on es poden consultar totes les activitats del municipi, per tal de mantenir controlats els diversos actes i festivitats del poble de Castellgalí.

A la part dreta inferior, es troba l’apartat dreceres mitjançant el qual es pot accedir directament a: oficines, com arribar al municipi, contactar, pàgina de Youtube de Castellgalí i enllaç directe a xarxes socials: Facebook i Instagram.

A la part inferior de la plana inicial és troben els enllaços directes a RSS, adreces i telèfons, meteorologia, butlletí digital i plànol.

Seguint el recorregut cap a la part inferior el web de l’Ajuntament de Castellgalí permet l’accés directe a: noticies del municipi, guia del municipi de Castellgalí i turisme al municipi de Castellgalí.

   

 

Darrera actualització: 20.02.2020 | 13:03