A Castellgalí ja ha començat la campanya de vacunació contra la COVID-19

Dimecres, 24 de febrer de 2021 a les 09:50

Des de l’àrea de sanitat de l’Ajuntament de Castellgalí volem comunicar-vos que, durant aquesta setmana, alguns veïns i veïnes del municipi ja han rebut la primera dosi de la vacunació contra la COVID-19. Els col·lectius prioritzats estan sent els majors de 80 anys i les persones de risc.  

Des del Centre d’Atenció Primària (CAP) el personal del Departament de Salut es posarà en contacte amb vosaltres, per tal de donar-vos cita prèvia. Rebreu una trucada al vostre telèfon de contacte on us comunicaran tota la informació pertinent i us facilitaran dia, hora i lloc en el qual sereu vacunats.

 

El personal de salut, primerament, està contactant amb els majors de vuitanta anys i amb les persones de risc. No us preocupeu si esteu dins d’aquests dos grups i encara no s’han posat en contacte amb vosaltres, doncs des del Centre d’Atenció Primària (CAP) porten a terme aquestes trucades de forma progressiva, (per ordre prioritari de col·lectius i per franges de risc). També truquen successivament als veïns i veïnes del municipi, donat que les vacunes triguen un temps en arribar, i un cop aquí necessiten seguir els protocols de conservació.

 

Si esteu dins d’aquestes dues franges, esmentades anteriorment, en breus sereu trucats i citats per tal de rebre la primera dosi de la vacuna, si no hi ha cap contratemps. Espereu aquesta cita i seguiu cuidant-vos molt.    

Darrera actualització: 24.02.2021 | 09:55