Actes del municipi de Castellgalí, en contra de la violència de gènere

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 00:00

Amb motiu del dia commemoratiu de la violència contra les dones, 25 N, des de l’Ajuntament de Castellgalí s’han efectuat diverses activitats al llarg de la setmana 🚺

Es va portar a terme l’acte institucional 📍 a la plaça de l’Ajuntament, en el qual es va fer la lectura del manifest 📝 i el recordatori de les 71 víctimes, a causa de la violència de gènere. Per totes i cadascuna d’elles es va clavar un cor negre 🖤 sobre un cor gran, de suro, de color vermell.

S’ha iniciat l’exposició al 📍 Casal Cultural de Castellgalí, amb els dibuixos que han fet els nens i nenes de l’escola Sant Miquel. ✍️ També hi trobareu a l’exposició, el material creat al llarg del darrers anys, 🎨 els quals a causa de la COVID-19 i de tenir el Casal tancat, amb motiu de les restriccions, no es va poder portar a terme.

També dins d’aquest mateix espai es va pintar un mural, amb el llaç lila, impregnat amb les mans d’aquest color.

S’ha traslladat també el missatge entre els més petits del municipi, 👧🏽 👦🏽 els infants de l’Escola Bressol Castellnins, els quals van ornamentar aquest espai amb globus 🎈 i cadenes morades, 🟣 en contra de la violència masclista.

Des de l’Ajuntament treballem per a la sensibilització, prevenció i detecció precoç de la violència de gènere. També lluitem per tal de garantir l’atenció, protecció i reparació de les dones que han viscut situacions de maltractament. Volem que totes les accions i actes que es generin, al voltant d’aquesta data, s’estenguin a tots els dies de l’any, ja que lluitar per una vida lliure de violències, s’ha de fer cada dia, amb la col·laboració de tots i totes.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 13:36