Agraïm a l’empresa Thor Especialidades i als seus treballadors i treballadores el recapte d’aliments donat a Serveis Socials de Castellgalí, un any més

Dijous, 24 de desembre de 2020 a les 09:00

Des de l’Ajuntament de Castellgalí, i des de l’àrea de Serveis Socials del municipi donem les gràcies a l’empresa Thor Especialidades, S.A. i als seus treballadors i treballadores per l’aportació d’aliments que han fet pel recapte de Nadal, un any més.

Apreciem aquest gest de solidaritat que l’empresa Thor Especialidades, S.A  ofereix, novament, organitzant un recapte d’aliments intern on els seus treballador i treballadores aporten productes de primera necessitat com:  llet, oli, sucre, llaunes, pastes, llegums, sucs, caldos, galetes...

Tots aquests productes son recollits per l’empresa i en fan la donació a Serveis Socials de Castellgalí, des d’on seran distribuïts, per tal d’ajudar a les famílies més necessitades del municipi.

L’empenta i organització d’aquest recapte, aquest any, ha destinat a Serveis Socials un valor total de 187’46kg.

Tot i que en els darrers anys, des de Thor Especialidades, S.A. ja s’ha portat a terme aquesta donació, cal destacar la importància de rebre aquesta aportació en un moment social i econòmic tan complicat, com el que s’està vivint actualment, degut a la crisi sanitària causada per la COVID-19.

Darrera actualització: 24.12.2020 | 09:30