Ajudes extraordinàries per la concessió d'ajuts extraordinaris a persones en situació de vulnerabilitat per efectes de la COVID-19

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 09:10

Des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castellgalí s’ofereixen ajuts extraordinaris a persones en situació de vulnerabilitat per efectes de la COVID-19. Us expliquem els passos per sol·licitar-lo, la modalitat de prestació, la documentació que es precisa així com les persones que poden sol·licitar aquesta ajuda.

L’Ajuda extraordinària a persones en situació de vulnerabilitat per efectes de la COVID-19 es pot sol·licitar per persones físiques i unitats familiars o de convivència empadronades al municipi afectades per la COVID-19.

Es pot sol·licitar aquest tipus d’ajuda telemàticament emplenant el model normalitzat o bé presencialment mitjançant cita prèvia.

La modalitat de prestació consisteix en: atenció de necessitats bàsiques, i prestacions per situacions urgents i de greu necessitat que no puguin ser ateses en base a modalitats contemplades.

Garantir subministraments bàsics com despeses de lloguer de l’habitatge i de causes de força major, sempre i quan existeixin garanties de continuïtat en el pagament.

Prevenció i manteniment de la salut i atenció mèdica.

Atenció socioeducativa als infants

Suport en la integració sociolaboral

La documentació necessària serà:

  • Sol·licitud de la prestació
  • Document d’identificació del sol·licitant
  • Documentació que acrediti la situació econòmica de la unitat familiar de convivència
  • Declaració responsable
  • Qualsevol altre documentació requerida si es considera convenient pel personal tècnic.
Darrera actualització: 26.06.2020 | 13:11