Aquest 2020 et portem l’encesa de llums de Castellgalí, en directe, a casa teva

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 13:25

L’encesa de llums simbolitza la inauguració del Nadal. L’arbre il·luminat de colors nadalencs a la plaça, els fanals carregats de vitalitat decorativa, entre d’altres aspectes, simbolitzen l’espurna d’aquesta festivitat. A causa de la crisi sanitària causada per la covid-19, aquest any la tradicional encesa de llums del poble de Castellgalí no es podrà gaudir a la plaça de l’Ajuntament, com fins ara, però si es podrà gaudir en directe des de casa.

 

Prioritzant la seguretat dels veïns i veïnes del poble de Castellgalí i seguint les mesures per tal d’evitar l’augment de contagis, aquest any l’acte d’encesa de llums s’adaptarà per tal que pugueu seguir-lo en directe des de casa vostra mitjançant les xarxes socials del propi Ajuntament.

 

Aquest acte popular tindrà lloc el divendres 04 de desembre i podreu seguir-lo en directe des de l’Instagram Oficial de l’Ajuntament de Castellgalí, @ajuntament.castellgali  a partir de les 8 de la tarda mitjançant un “directe” on us podreu connectar i seguir tota la festivitat. S’oferirà una funció d’animació i tot seguit un espectacle de focs artificials, ambdós adaptats per tal de ser transmesos en directe.

 

Tot i que aquest 2020 l’encesa de llums no es pugui gaudir des de la plaça de l’Ajuntament, tal com hem fet els darrers anys, volem seguir celebrant-ho amb tots vosaltres encara que sigui a distància i/o mitjançant les noves tecnologies.

 

Aquest any, més que mai, volem que no falti la màgia del nadal a cap casa del poble de Castellgalí, malgrat hagi de ser adaptant-nos a les circumstàncies.  

Darrera actualització: 01.12.2020 | 13:26