Aquest Nadal comerç local, aquest Nadal #JOCASTELLGALÍ

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 13:00

Aquest Nadal, més que mai, potenciem el comerç de proximitat. Contribuïm en promoure els comerços del poble de Castellgalí, aquells que s’han vist afectats per la crisi sanitària durant els darrers mesos. Els comerciants de Castellgalí són portadors de gran part de l’economia del nostre poble i volem seguir vetllant per tal que sempre segueixin sent el teixit productiu del municipi.     

Des de l’Ajuntament de Castellgalí volem promoure el comerç local, ara més que mai, degut a la crisi sanitària causada per la COVID-19.

Aquest Nadal serà diferent, però no per aquest motiu menys especial. Gaudeix les petites coses que tens al teu costat, que sempre resulten les més importants.

Per les celebracions escull cuina de Castellgalí. Els plats de Nadal demana’ls a un establiment hostaler del poble, escull restaurants locals: (La Forca, Els Torrents, La cuina d’en Tikus, El Brocanter, La Taverna, bar Montserrat, Cal Garramau, la Botigueta d’en Gallet).

Per lluir el millor pentinat i una bona imatge durant aquestes festes posa’t en contacte amb les perruqueries i estètica del municipi (perruqueria – Estètica Galí i perruqueria Calatrava).

Gaudeix del teu temps lliure a: (Golf la Roqueta, Tot Pàdel Bages Club). 

 

Gaudeix d’aquestes dates festives potenciant el comerç de proximitat. Aquest Nadal: #JOCASTELLGALÍ

Darrera actualització: 22.12.2020 | 13:29