Bases per participar al concurs virtual de disfresses del Carnaval 2021

Dissabte, 6 de febrer de 2021 a les 19:35

Per Carnaval tot s’hi val i aquest any no podria ser menys. Tot s’hi val des de casa, deixant volar la imaginació i destacant en originalitat. T’animem a disfressar-te amb qualsevol cosa que tinguis i a enregistrar-te digitalment, en format TIK TOK, per tal de fer-nos arribar el vídeo més animat de la festivitat d’enguany. El guanyador/a d’aquest concurs rebrà un val de 50 euros per bescanviar a amazon

Aquest Carnaval confinat et proposem una festa diferent, però igual de divertida. Disfressa’t amb qualsevol cosa que tinguis a casa, deixa volar la teva imaginació i creativitat, ja que per Carnaval tot s’hi val.

Un cop estiguis disfressat/da grava un TIK TOK amb la coreografia indicada al vídeo que trobareu en aquest enllaç --> ENLLAÇ grava’t en format vertical, mostrant-nos com celebres el Carnaval d’enguany a casa teva.  

Si estàs interessat/da en participar t’expliquem com fer-ho:

· Imprescindible: les persones que vulgueu participar caldrà que envieu un vídeo fent el TIK TOK a la direcció de correu electrònic de l’Ajuntament de Castellgalí: castellgali@diba.cat amb l’assumpte CARNAVAL

· Opcional penjar el vídeo a les vostres xarxes socials amb el hashtag #carnavalcastellgali

· Les persones participants al concurs tindreu un període de dues setmanes, des d’avui mateix (amb la publicació del vídeo que trobareu a YouTube i a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament) fins al diumenge 21 de febrer.

 El premi per al guanyador/a  del concurs del carnaval 2021 serà d’un val de l’amazon d’un valor de 50 euros.

A partir de la setmana del 22 de febrer el jurat es reunirà per decidir quin dels vídeos rebuts resultarà el premiat d’aquesta festivitat d’enguany. Posteriorment, en breus es publicarà el nom de la persona guanyadora.

Seguiu totes les novetats a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Castellgalí.

FACEBOOK: Actualitat Ajuntament de Castellgalí

INSTAGRAM: @ajuntament.castellgali

Darrera actualització: 08.02.2021 | 09:13