BonÀrea obrirà a Castellgalí un supermercat i una gasolinera

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 09:48

El grup bonÀrea Agrupa ha escollit el nostre municipi per obrir-hi un supermercat i una gasolinera al peu de la carretera C-55, una notícia que es rep amb satisfacció des de l'Ajuntament, ja que s'ha treballat molt perquè una gran cadena s'instal·lés a Castellgalí. El 28 d'octubre passat bonÀrea va culminar la compra de la parcel·la, de 6.180 m2 i ubicada al polígon Pla del Camí, entre els carrers de Jacint Verdaguer, Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Roig i Font del Salom. En aquest espai, l'empresa hi preveu construir un edifici per allotjar-hi una botiga-supermercat amb productes frescos i fruita d'uns 300 m2 i un magatzem de 150 m2. També, una gasolinera BonÀrea, amb sortidors de benzina, gasoil i adBlue , zona de rentat de vehicles, màquines d'aspiració, carregadors per a vehicles elèctrics i box per recollir les compres fetes a Bonarea.com les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana.

Es tracta d'una parcel·la que ja tenia la qualificació d'equipament comercial. Actualment, bonÀrea està redactant el projecte executiu per demanar la llicència i les obres haurien de començar el gener de l'any vinent. L'establiment entraria en funcionament durant el 2023.

Cristòfol Gimeno, alcalde de Castellgalí, es mostra satisfet per l'aposta de bonÀrea per Castellgalí. “Aquest establiment donarà servei a tot el municipi i valorem molt positivament que, a banda de la gasolinera, s'hi podrà trobar també un supermercat amb producte fresc”. Segons el batlle, “era una necessitat reclamada pels veïns i veïnes, que ara no hauran de moure's del municipi a l'hora de comprar i tindran la llibertat d'escollir si els encaixa o no en el seu dia a dia”.

Gimeno es congratula que sigui bonÀrea l'empresa que aterra al municipi. “Són una empresa amb producte de proximitat i una xarxa de distribució propera; això ens fa especialment contents”, diu, i remarca que el supermercat i la gasolinera donaran servei als treballadors del polígon i a tot el veïnat, que hi podrà arribar en cotxe o en bus urbà, que té una parada al carrer de Jacint Verdaguer.

BonÀrea Agrupa és una empresa amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris. Des de 1959 ha anat incorporant a l'estructura productiva, empresarial i comercial tots els elements necessaris per realitzar una integració vertical i així tancar el cicle productiu complet del producte carni. Les principals empreses de bonÀrea Agrupa són bonÀrea Cooperativa que realitza la cria i l’engreix de les aus i del bestiar, i bonÀrea Corporació que desenvolupa totes les activitats industrials (fabricació de pinsos, sacrifici, transformació i elaboració dels productes carnis, etc.) i comercials, principalment a través de les botigues bonÀrea. A part, també cal destacar l'entitat de crèdit CaixaGuissona que ha crescut paral·lelament al seu costat.

Darrera actualització: 28.11.2022 | 09:52