Carnaval de Castellgalí 2020

Dimarts, 18 de febrer de 2020 a les 00:00

Castellgalí gaudirà de la rua del Carnaval el dia 22 de febrer a les 18:00 hores fins a la nit on s'allargarà amb una festa de disfresses acompanyat pels artistes Marsal Ventura, Jose de Rico i Dj Sendo.​

Pel carnaval a Castellgalí hi ha gresca assegurada. Rua pels carrers del municipi, sopar amb food trucks i festa al pavelló municipal d’esports amb Marsal Ventura, Jose de Rico i DJ Sendo.

El dia 22 de febrer a les 18:00 de la tarda comença la rua. L’inici de la jornada es portarà a terme a la Plaça de Catalunya (davant del Casal Cultural) i finalitzarà al pavelló municipal d’esports, on es portarà a terme la gran festa de la nit.

La rua transcorrerà els carrers del centre del municipi i es podrà sopar a les food trucks ubicades a la plaça de l’Ajuntament. A partir de les 12 de la nit començarà la festa al pavelló municipal d’esports que ofereix entrada totalment gratuïta a totes aquelles persones que hi vulguin assistir. Els artistes assistents resulten: Marsal Ventura, Jose de Rico i Dj Sendo.

Si esteu interessats en participar a la rua i, poder-vos apuntar al concurs, teniu el termini obert fins al dia 16 de febrer. S’oferiran premis a la millor comparsa, a la disfressa més original, a la disfressa més atractiva i a la disfressa més elaborada. 

Si t’ho pregunten no dubtis, pel carnaval, a Castellgalí.

Darrera actualització: 21.02.2020 | 11:12