Castellgalí amb la campanya tracta’m bé, destinada a la prevenció del maltractaments a la gent gran

Dimarts, 3 de març de 2020 a les 00:00

Castellgalí es suma a la campanya de prevenció de maltractaments destinada a la gent gran del municipi, per evitar que cap persona gran de Castellgalí visqui en males condicions.

Tracta’m bé és una campanya destinada a evitar els maltractaments de la gent gran del poble de Castellgalí que respondrà a qualsevol situació de vulnerabilitat rebuda per part d’aquest col·lectiu.

La gent gran tenen dret que els escoltin, tenen dret a decidir com volen viure, tenen dret a viure amb dignitat, tenen dret a rebre afecte per part dels altres, tenen dret a decidir sobre els seus diners tenen dret a participar activament i, sobre tot, tenen dret a que els tractin bé.

Comuniquem a la població del municipi de Castellgalí que si detecten algun cas de maltractament a persones grans o bé descobreixen qualsevol cas de vulnerabilitat destinat a aquest col·lectiu ho comuniquin a l’Ajuntament, per tal que des de l’àrea de serveis socials s’activi el protocol i/o es porti a terme l’atenció especial que requereixen.

Per tal de contactar amb l’Ajuntament de Castellgalí us facilitem les dades pertinents: telèfon: 938.333.221 o bé 938.330.021, en horari d’oficines (de 8h a 15h de dilluns a divendres i de 16h a 19h dimecres a excepció del període comprés entre el mes de juny i el setembre – de 8h a 14h durant el mes d’agost).

També us facilitem a continuació altres contactes com el telèfon d’emergències: 112, el telèfon de la policia local 092 i el telèfon dels Mossos d’Esquadra:938.75.98.00      

Darrera actualització: 09.03.2020 | 12:37