Castellgalí ofereix dos torns de visites guiades per conèixer l’edifici de la Torre del Breny

Dilluns, 27 de gener de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Castellgalí ofereix dos torns de visites guiades en mans del Servei de Patrimoni Arquitectònic local, per tal que els seus habitants puguin conèixer el passat històric d’aquest edifici i el seu interior.

L’antic sepulcre romà de la Torre del Breny ha esdevingut un dels elements arquitectònics més destacats del municipi de Castellgalí, per aquest motiu ha desencadenat unes obres i un treball de quatre mesos de feina, neteja, rejuntament de grans pedres i coberta de material aïllant (treballs portats a terme en mans de l’empresa construccions Rull).

Les obres han superat un cost de 120.000 euros. Aquesta quantitat de diners han estat finançats amb més d'un 90% del total per la Diputació de Barcelona.

Per tal que els habitants del municipi i rodalies puguin conèixer el passat històric del sepulcre romà de la Torre del Breny l'Ajuntament de Castellgalí, conjuntament amb l’àrea de Servei de Patrimoni Arquitectònic local, de la Diputació de Barcelona, portarà a terme dos torns de visites guiades.

La jornada es farà el dissabte 8 de febrer i disposarà de dos horaris de visita. Aquests horaris establerts seran de les 11:00h fins a les 12:00h i de les 12:00h a les 13:00h. Caldrà fer inscripcions prèvies a les oficines de l’Ajuntament de Castellgalí en horari de treball o per telèfon a: 938330021.  

Darrera actualització: 03.02.2020 | 09:26