CASTELLGALÍ OFEREIX UNA GUIA TURISTICA AMB FORMAT QR PER QUI VULGUI VISITAR EL MUNICIPI

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

El municipi de Castellgalí, amb intenció de donar a conèixer el seu patrimoni cultural, oferta gastronòmica, rutes, equipaments i serveis del poble ofereix una guia turística adreçada a visitants. Aquesta guia turística serà accessible a través de codis QR ubicats entre diversos punts del municipi.

Coneixeu Castellgalí? Potser i segurament, si poseu el nom del municipi al cercador d’internet, trobareu que es tracta d’un poble ubicat a la comarca del Bages, situat al nord-oest de Barcelona i al sud de Manresa, entre la confluència del Cardener i el Llobregat.

No obstant, Castellgalí és molt més que tot això, es tracta d’un poble que batega amb molta força i que no para mai quiet. Per aquest motiu, i per tal que pugueu conèixer el nostre municipi, hem creat una guia turística que podreu trobar editada en quatre idiomes; català, castellà, anglès i francès.

L’accés a les guies turístiques es portarà a terme mitjançant uns codis QR, els quals trobareu ubicats a diversos equipaments locals com: al consistori municipal, al Casal Cultural de Castellgalí, al Refugi de Pelegrins, a la zona d’autocaravanes i als panells informatius dels nostres carrers. No obstant també es podrà accedir a consultar la guia turística a través de la pàgina web oficial de l’Ajuntament (www.castellgali.cat) i a través de l’enllaç de la biografia del compte oficial d’Instagram @ajuntament.castellgali. 

El poble de Castellgalí vol facilitar a les persones que triïn el seu municipi, com a lloc de destí, tota la oferta patrimonial, històrica, gastronòmica, paisatgística i sobretot totes les curiositats que hi podran anar descobrint.     

Tot seguit us desvetllem quatre pinzellades d’algunes curiositats de Castellgalí que gràcies a aquesta guia, podreu descobrir, conèixer i gaudir:

Les meravelloses vistes de la Muntanya de Montserrat des del mirador de Sant Ramón.

Les vinyes i el celler de Castellgalí.

La ruta del Breny i Boades (bé cultural d’interès nacional). 

El museu local de Castellgalí.

La ruta a Santa Margarida.

La Festa del Panellet.

L’aiguabarreig de la confluència entre els rius Cardener i el Llobregat.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 14:11