Castellgalí reuneix a les dones del municipi en motiu del dia 8 de març

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 00:00

El dissabte 7 de març, en commemoració del dia de la Dona Treballadora de Castellgalí, es va celebrar un berenar sopar al Casal Cultural del municipi.  Durant aquesta jornada, es va gaudir d’un show d’animació després del sopar.

Com cada any, al municipi de Castellgalí, el dissabte 7 de març es va celebra el dia de la dona treballadora. Per aquest motiu, els dies previs i mitjançant l’arribada d’una carta als domicilis,  es va convidar a totes les dones de Castellgalí a un berenar sopar que es portà a terme al Casal Cultural del municipi.

Aquest acte va reunir un gran nombre de participació i va resultar tot un èxit. La jornada començava a les 20:00 hores del capvespre i en arribar l’hora citada ja resultaven moltes les dones que s’havien acostat al Casal, per tal de seure a la seva cadira i poder gaudir d’aquesta jornada. Això demostra que les dones de Castellgalí ja tenien ganes de poder gaudir d’aquest acte i volien que comencés, en quant abans millor, aquesta celebració.

La diversió va estar garantida al llarg del sopar, ja que durant tota la jornada varen poder gaudir de diverses activitats. Entre les activitats que es van fer, es va portar a terme la amiga invisible (on totes les dones assistents varen poder intercanviar entre elles petits obsequis). També varen poder gaudir d’algun sorteig, el qual es va portar a terme entre totes les dones de la sala.

Al llarg d’aquesta jornada també es va portar a terme la lectura del manifest de les dones, lectura que es va portar a terme gràcies a la intervenció de la Regidora de la dona, Serveis Socials, Sanitat, Gent gran i Turisme: Raquel Todolí.

En la celebració del dia de la Dona treballadora també es va portar a terme un espectacle sorpresa, encapçalada per l’artista “Karla Show”. El número d’aquesta artista va eclipsar totes les mirades i va robar el somriure de les persones assistents al sopar de la dona treballadora de Castellgalí.

Aquest acte, una vegada més, va reunir a les dones amigues, companyes o veïnes del municipi de Castellgalí, on totes elles varen poder compartir una bona estona i marxar a casa amb un somriure d’orella a orella.

Darrera actualització: 09.03.2020 | 14:24