Des de l’Ajuntament de Castellgalí es crea una oficina d’assessorament destinada als comerciants, autònoms i empreses del municipi que necessitin suport a causa de la crisi causada pel COVID-19

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Castellgalí es vol donar suport a tots aquells comerciants, autònoms i empreses que precisin ajuda i/o suport a causa de la crisi causada pel COVID-19

Des de l’Ajuntament de Castellgalí es crea una oficina d’assessorament destinada a comerciants, autònoms i empreses del municipi de Castellgalí que necessitin suport a causa de la crisi causada pel COVID-19.

 

S’assessorarà i s’ajudarà a totes aquelles persones que necessitin efectuar tràmits i gestions amb altres administracions o amb el propi ajuntament, entre d’altres aspectes.

 

Per consultes haureu de posar-vos en contacte a través del telèfon de l’Ajuntament de Castellgalí (93.833.00.21) en horari d’oficines i preguntar per la Joana Trullàs.

També podeu fer la vostra consulta en un correu electrònic a la direcció: ctgl.sic@diba.cat i sereu atesos immediatament.   

Darrera actualització: 20.05.2020 | 09:21