Des de L’Ajuntament de Castellgalí fem una crida als artistes i artesans del municipi, per tal de crear una borsa de candidats

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 09:30

Dins de l’ajut de la COVID-19 instem a tots els/les artistes del poble de Castellgalí a contactar amb l’Ajuntament, en horari d’oficines al 93.833.00.21 o al correu electrònic ctgl.sic@diba.cat

Des de l’Ajuntament de Castellgalí instem a tots els/les artistes del municipi i a tots els artesans i artesanes, per tal de formar part de la borsa d’artistes del poble de Castellgalí.

 

Si ets un/a artista, no dubtis en comunicar-ho, t’estem esperant i ens posarem en contacte amb tu quan sigui necessari per gaudir dels teus dots en festivitats del municipi.

 

En el moment de precisar artistes per portar a terme diversos actes lúdics, contactarem amb les persones que us interesseu en formar part d’aquesta borsa, el requisit principal i bàsic és ser del poble de Castellgalí.  

 

Qualsevol acte que s’hagi de portar a terme al poble de Castellgalí ens permetrà poder incentivar als artistes del municipi, per tal de promoure els seus dots que possiblement s’hagin vist limitats a causa de la crisi sanitària generada per la COVID-19. Així potenciarem els artistes locals.

Darrera actualització: 29.06.2020 | 09:37