Dona el millor de tu, dona sang. Dimecres 07 d’abril a Castellgalí

Divendres, 26 de març de 2021 a les 11:05

La importància de donar sang, per tal de tenir reserves als hospitals. La donació és un acte de solidaritat que el món necessita i més en època de covid-19. Ara més que mai, els nivells del banc de sang estan baixos, donat que des dels inicis de la pandèmia no s’ha deixat d’atendre a les persones que ho han necessitat, per aquest motiu es fa una crida als donants per tal que puguin fer la seva aportació.

El dimecres 07 d’abril es fa una nova campanya de donació de sang al municipi. Les donacions es faran de les 16:00 a les 20:00 hores al Casal Cultural de Castellgalí - Plaça Catalunya.

La campanya “dona el millor de tu, dona sang” fa una crida als donants per tal que puguin fer la seva aportació. A causa de la pandèmia cal tenir els hospitals dotats per a la bona cura dels pacients que ho puguin necessitar i per tal de poder tenir i oferir diversitat en els grups sanguinis de les reserves sanitàries.

 Recordeu que per fer les donacions de sang cal reservar hora a: donarsang.gencat.cat i per a més informació: 677.07.17.56.

 Per tal de fer la donació serà obligatori l’ús de mascareta en tot el recinte.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:27