El bibliobús La Mola reajusta els horaris de visita als municipis on ofereix aquest servei, afectant també al poble de Castellgalí

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 11:00

Atès les noves restriccions anunciades, el bibliobús la Mola, de la Diputació de Barcelona, reajusta els dies de visita als municipis. Donada la situació de crisi sanitària s’han reduït els dies de visita, també al poble de Castellgalí, on assistirà aquest dimarts 17 de novembre de les16:00h fins a les 18:00h i  la resta de dimarts de novembre ja no hi haurà aquest servei.

Durant aquest mes de novembre el servei de bibliobús no serà el mateix que s’oferia al municipi de Castellgalí, anteriorment. Aquest servei només visitarà el poble de Castellgalí i, per tant, estarà disponible per a la població aquest dimarts 17 de novembre de les 16:00 hores fins a les 18:00 hores i la resta de dimarts de novembre els veïns i veïnes del poble de Castellgalí ja no podran gaudir d’aquest servei.

 

Aquestes mesures s’han pres amb motiu de les noves restriccions generades per l’augment de contagis per la COVID-19. Pel que fa a l’horari i data que el servei prestarà al llarg dels mesos vinents encara no en tenim novetats, però us mantindrem informats si el bibliobús podrà reprendre amb total normalitat, la seva presencia al municipi o bé si també hi haurà dies puntuals de visites, els quals seran comunicats.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 11:28