El CAP de Castellgalí reprèn el servei d’atenció a la ciutadania que hi havia abans d’iniciar-se la pandèmia causada per la COVID-19, però sense servei de pediatria

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 00:00

A partir d’aquest dilluns 14 de setembre el Centre d’Atenció Primària de Castellgalí reprèn el servei d’atenció als seus veïns i veïnes, tal com estava establert abans de la crisi sanitària causada per la COVID-19. Hi ha una única diferència i és que encara no es restableix el servei de pediatria.

En data 14 de setembre el CAP de Castellgalí ofereix nou horari. Aquest horari serà el següent: dilluns, dimarts i divendres de les 8:00 hores a les 15:00 hores i els dimecres de les 14:00 hores fins a les 20:00 hores i els dijous estarà tancat.

 

Hi haurà servei de metge i infermera, però de moment, el que encara no es restablirà serà el servei de pediatria al municipi, degut a problemes de baixes laborals.

 

Cal recordar que per tal de ser visitat caldrà fer-ho amb la mateixa dinàmica que hi havia abans de la crisi sanitària causada per la COVID-19, però ara més que mai, respectant la cita prèvia.

 

És obligatori l’ús de mascareta dins de tot aquest recinte i no es podrà acostar al Centre d’Atenció Primària cap usuari/a sense cita prèvia, ja que no serà atès.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 12:15