El Centre d’Atenció Primària de Castellgalí ara també oferirà servei de metge, tots els dijous pel matí

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 10:50

Els veïns i veïnes del poble de Castellgalí fa temps que demanaven el servei de metge al municipi, també els dijous. Des de l’ajuntament i, en concret des de l’àrea de sanitat, s’ha lluitat insistentment per tal que els dijous al matí el metge també pogués atendre al consultori local (donat que fins abans de la crisi sanitària causada per la COVID-19, en aquesta franja tan sols hi havia servei de pediatria).

Aquesta lluita constant, per tal de poder disposar del servei de metge durant tots els dies de la setmana, ha donat resultats. Finalment, després de persistir constantment entre veïns, veïnes i consistori, s’ha aconseguit.

 

A partir d’aquest dijous 18 de febrer i, d’ara en endavant, el Centre d’Atenció Primària de Castellgalí (CAP municipal) oferirà aquest servei de metge.

 

El metge atendrà als seus usuaris i usuàries tots els dijous de les 8:00 hores del matí fins a les 14:30 hores del migdia.

 

D’aquesta forma, totes les persones que precisin ser ateses pel metge durant la setmana, ho podran fer des del mateix municipi. Oferir un dia d’atenció mèdica més a la setmana també agilitzarà l’agenda i permetrà rebre hora de visita amb el metge més aviat, sense haver-ho d’allargar més dies enllà.    

 

Per tal de ser visitats pel metge, en cas de necessitar-ho, com fins ara, caldrà reservar cita prèvia. Aquesta cita prèvia es podrà fer mitjançant el telèfon de contacte del Centre d’atenció Primària (93.833.40.50) o reservant hora presencialment al CAP, respectant sempre les mesures de seguretat. 

 

El servei de pediatria encara no s’ha restablert però seguim lluitant per tal que sigui aviat.

Darrera actualització: 16.02.2021 | 10:58