El comerç de Castellgalí ja llueix entre els fanals del nostre municipi

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 09:40

Les banderoles “Jo compro a Castellgalí” simbolitzen el suport, a peu de carrer, del petit comerç local i l’hostaleria. En aquesta campanya hi destaca l’element gràfic i referencial principal d’una bossa que simbolitza el paral·lelisme de la reutilització de les bosses de paper amb allò que no volem deixar mai d’utilitzar o consumir que és el nostre comerç local i de proximitat. Aquesta comparativa pretén emetre un missatge clar de reconstrucció i cura dins del sector comercial i hostaler.  

Es tracta d’una campanya comunicativa que unifica tots els nuclis del municipi. En total s’han col·locat 45 banderoles: 12 a l’Avinguda Montserrat, 9 a la carretera C-55, 6 a la Torre del Breny, 3 a Boades , 6 al Raval dels Torrents 3 a Can Font i 6 entre el Polígon del Pla del Camí i l’Escola Sant Miquel. 

La campanya “Jo compro a Castellgalí” pretén reforçar l’activitat local i ho complementa amb les eines digitals de comunicació 2.0 (web i xarxes oficials de l’Ajuntament de Castellgalí). A la web (castellgali.cat) trobareu detallada tota la informació sobre els establiments, serveis i hostaleria del municipi als destacats de la capçalera inicial de la web. Estigueu atents a Instagram i facebook, on en els darrers dies podreu seguir tota l’activitat comercial de Castellgalí.

Dins d’aquesta campanya també oferim un nou canal de comunicació, per a tots els comerciants i hostalers del municipi. Qualsevol novetat i/o modificació que vulgueu difondre, serà compartida entre els nostres canals de difusió (web i xarxes).

Amb tot el contingut de la campanya “Jo compro a Castellgalí” potenciarem el consum responsable de proximitat oferint la màxima visibilitat dels productes i establiments del municipi entre els nostres veïns i entre els veïns dels municipis propers. 

Per posar-vos en contacte caldrà que truqueu a l’Ajuntament de Castellgalí en horari d’oficines (93.833.00.21) i pregunteu per Joana Trullàs

Darrera actualització: 22.03.2021 | 11:44