El divendres 7 de febrer s’ha formalitzat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Castellgalí i la patronal catalana CECOT

Divendres, 7 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Castellgalí signa un conveni de col·laboració amb la patronal catalana CECOT. Aquest acord consisteix en promoure una economia energèticament sostenible.

Aquest divendres 7 de febrer, L’Ajuntament de Castellgalí ha signat un conveni de col·laboració amb la patronal catalana CECOT. L’objectiu d’aquest conveni consisteix en establir una col·laboració publico – Privada entre l’Ajuntament del municipi de Castellgalí i la patronal catalana CECOT.

Aquest acord permetrà que les dues parts implicades puguin treballar conjuntament per tal d’impulsar projectes de transició energètica a les Pimes. D’aquesta forma es contribuirà a millorar la competitivitat de les empreses, el desenvolupament sostenible d’aquest sector empresarial i, també, a la descarbonització de l’economia del municipi de Castellgalí.

Aquesta col·laboració promourà que les empreses millorin la seva eficiència energètica, apostin per l’autoconsum elèctric i s’incorporin als mercats locals energètics o a les iniciatives de caire de col·laboració que segueixin aquesta direcció així com en desenvolupar iniciatives i analitzar els resultats obtinguts dels projectes relacionats amb la transició energètica.

Paral·lelament es pretén fomentar, revisar i facilitar les llicències d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en cobertes industrials, torres de càrrega per vehicles elèctrics, marquesines fotovoltaiques, i altres infraestructures que promoguin la sostenibilitat energètica a les empreses, així com la seva revisió.

A la signatura del conveni, en representació de CECOT hi ha assistit el president de l’entitat el senyor Antoni Abad i Pous.

Darrera actualització: 07.02.2020 | 14:24