El Servei d’Inserció de Castellgalí SIC assisteix a la presentació del catàleg de la diputació de Barcelona.

Dimarts, 28 de gener de 2020 a les 00:00

Al iniciar any nou el Servei d’Inserció de Castellgalí assisteix a la jornada de la Diputació de Barcelona on es presenta el catàleg de serveis de la diputació de Barcelona.

Aquest 2020, des de el Servei d’Inserció de Castellgalí (SIC) ja s’ha assistit a la presentació del catàleg de serveis. L’acte va tenir lloc al Recinte Mundet de Barcelona, a la sala d’actes de l’edifici Migjorn.

Des de el Servei d’Inserció de Castellgalí es va assistir a la sessió de mercat de treball on es van presentar els recursos relacionats amb aquesta àrea.

La jornada informativa de l’acte ha anat dividida en dos apartats amb l’objectiu de facilitar la informació essencial sobre els recursos de gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació i d’aconseguir una millora de la qualitat tan dels projectes i serveis que presenten els ens locals com dels suports que obtenen per part de la diputació de Barcelona.

La sessió es va estructurar en una explicació en plenari de les prioritats i dels aspectes generats a tenir present pel que fa al suport de gerència als projectes i serveis dels ens locals. La segona es va dividir en tres trobades simultànies en les que es va aprofundir amb els referents tècnics de cada oficina/servei en el coneixement de la finalitat, els requisits i els criteris específics de cada un dels recursos catalogables.

El Servei d’Inserció de Castellgalí va assistir a la sessió de mercat de treball per tal de promoure l’activitat econòmica i l’ocupació del municipi de Castellgalí.   

Darrera actualització: 28.01.2020 | 11:09