Eleccions al Parlament de Catalunya 2021: canvi de col·legi electoral al Pavelló municipal d'esports i priorització del vot per correu

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 09:35

El 14 de febrer es portaran a terme les eleccions al Parlament de Catalunya 2021.

Aquest any, amb motiu de la situació sanitària, hi haurà un canvi de col·legi electoral: de l'escola Sant Miquel es passarà al pavelló municipal d'esports.

En aquesta jornada, es recomana prioritzar el vot per correu, per tal de reduir la presència dels votants al col·legi electoral el mateix dia de les eleccions.

El termini per sol·licitar el vot per correu s'ha ampliat fins al 5 de febrer, en l'horari habitual de les oficines de Correus i de manera telemàtica a través del web: correos.es, com a màxim fins a les 14.00 h.

En aquestes eleccions es prioritza el vot per correu, t'expliquem com fer-ho:

1.Accediu a la web de correus (https://www.correos.es/es/ca/particulars/per-al-ciutada/vot-per-correu) i sol·liciteu el vot per correu amb qualsevol certificat digital reconegut (idCAT certificat, FNMT, DNI-E, altres). Cal que especifiqueu el domicili on voleu rebre la documentació electoral.


2.Un empleat/da de Correus es desplaçarà al domicili que haureu indicat a la sol·licitud, amb la documentació electoral, que inclourà: una papereta de totes les candidatures dels partits polítics que es presenten a les eleccions. Abans d'entregar tota aquesta documentació es verificarà la identitat del sol·licitant.


3.En el mateix moment podreu lliurar a l'empleat de correus el sobre electoral segellat amb la papereta adient a la vostra opció de vot (garantit el secret de vot). Finalment rebreu un justificant acreditant que heu dipositat el vot

 

Darrera actualització: 24.02.2021 | 18:57