Els mossos d’Esquadra alerten d’una estafa amb les vacunes a residències o cases particulars

Dilluns, 11 de gener de 2021 a les 10:20

El cos de policia remarca que la vacunació contra la COVID-19 resulta gratuïta, per tant no cal fer cap tipus de pagament. De rebre aquest tipus de trucada i/o proposta no en feu cas.   

El cos de Mossos d’Esquadra ha detectat una estafa consistent en trucar per telèfon als domicilis on viu gent gran; amb l’excusa de “Posar la vacuna de la COVID-19 a domicili”. Aprofiten que aquestes persones són vulnerables, viuen soles, i el que volen és accedir al seu domicili per cobrar per la vacuna o per cometre un robatori.   

Es tracta d’intencions completament delictives, ja que proven d’estafar a les víctimes oferint productes que no tenen res a veure amb la vacuna o bé provant de furtar al descuit dins dels seus habitatges.

Els estafadors també telefonen a les residències i els demanen un ingrés econòmic urgent a canvi de lliurar-los les vacunes contra el coronavirus. En cas de rebre aquesta trucada en residències el cos de policia recomana no fer-ne cas. En cas de dubte, comentar-ho amb el responsable de la residència abans d’acceptar aquesta proposta o fins i tot abans de fer-ne qualsevol tipus de pagament.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 10:39