Els valors de la igualtat s’han de fomentar des de ben petits, Ni + Ni- ; =

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 13:10

Des de la regidoria de la dona i igualtat de l’Ajuntament de Castellgalí s’ha col·laborat amb els centres educatius locals, per tal de potenciar la campanya NI MÉS (+) NI MENYS (-), IGUALS = entre els més petits.

En aquesta campanya igualitària s’ha treballat conjuntament amb el personal docent, donat que són els referents dels nens i de les nenes i els professionals idonis per transmetre, mitjançant eines didàctiques, els valors de la igualtat que cal forjar des de la infància.     

Des de l’Ajuntament de Castellgalí s’ha fet arribar als dos centres el material de suport d’aquesta campanya, unes bosses de color violeta amb un contingut visual d’igualtat entre ambdós gèneres: Ni + ni -, =.   

Agraïm a l’escola Sant Miquel i a la llar d’infants Castellnins la cooperació que han mostrat per tal de poder transmetre aquest missatge entre els veïns i veïnes més menuts del nostre municipi.

Gràcies també a la Diputació de Barcelona per col·laborar en la subvenció del material d’aquest projecte, en motiu del dia de la dona del proper dilluns 8 de maig.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 13:20