Es cancel·la la marató de pel·lícules prevista per dissabte 31 d’octubre

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 09:35

La crisi sanitària causada per la COVID-19 ens obliga a estar atents constantment a les novetats restrictives. Les noves restriccions aprovades oficialment, a causa de l’augment de contagis, ens obliguen a suspendre els actes de la castanyada 2020.  

A causa de les restriccions aprovades oficialment i l’augment de contagis per la COVID-19, ens veiem obligats a cancel·lar l’acte de la marató de pel·lícules previst per aquest dissabte 31 d’octubre.

 

Es va organitzar una marató de pel·lícules per tal que els veïns i veïnes del poble de Castellgalí poguessin gaudir de la castanyada 2020 de forma segura, seguint les mesures de prevenció pel que fa a la distància de seguretat, control d’aforament permès, prèvia assignació de seient, etc.  

 

Seguint l’actualitat restrictiva, en motiu de l’augment de contagis, ens veiem obligats a cancel·lar aquest acte i comunicar-vos que l’esdeveniment previst, finalment,  no es podrà portar a terme.

 

Lamentablement aquesta castanyada està marcada per l’emergència sanitària de la COVID-19, per tant es prega a la població màxima responsabilitat, per gaudir d’aquesta festivitat, enfront la situació que estem vivint.  

Darrera actualització: 30.10.2020 | 09:50