ESTAT EMERGÈNCIA 1💧RESTRICCIONS D’AIGUA EN USOS URBANS

Dijous, 1 de febrer de 2024 a les 00:00

🔹AIGUA PER HAB/DIA: no poden superar els 200 litres per habitant i dia.

🔹REG ZONES VERDES I JARDINS, PÚBLICS I PRIVATS ❌ excepte per supervivència d'arbrat i jardins botànics públics si es fa amb aigües regenerades o aigües freàtiques.
El reg s’ha de fer en hores de baixa insolació, utilitzant la mínima quantitat d’aigua. Cal indicar visiblement l’origen de l’aigua utilitzada, no potable.

🔹PISCINES PUBLIQUES, PRIVADES, COMUNITÀRIES (Inclou establiments turístics) ❌ Excepte per reompliment parcial, utilitzant l'aigua indispensable per garantir la qualitat sanitària (disposant de sistemes de recirculació).
🔸Piscines cobertes inscrites al cens d’equipaments esportius de la Generalitat de Catalunya, sempre que apliquin mesures d’estalvi equivalents al volum d’aigua utilitzat en el reompliment (tancament de dutxes o altres).
🔸Pisicines descobertes utilitzades tot l’any per pràctica esportiva federada. Obligades a tancar les dutxes.
Permès l’ompliment i reompliment parcial de:
🔸Piscines d’ús terapètiuc, Permès ompliment i reompliment parcial, així com de piscines particulars destinades al bany de persones que disposen d'una avaluació del grau de discapacitat en la qual consta que pateixen alteracions de conducta. 🔸Piscines d’aigua de mar: permès el seu ompliment total o parcial sempre que s’omplin i buidin sense connexió a les xarxes de sanejament.

🔹NETEJA DE VEHICLES ❌ excepte que es realitzi en establiments comercials de neteja de vehicles amb recirculació d’aigua.

🔹NETEJA DE CARRERS I MOBILIARI URBÀ ❌ excepte si la neteja és resultat d’un accident o incendi o existeix un risc sanitari o de seguretat viària. En aquest cas, la neteja es farà amb el mínim d’aigua indispensable. Es pot utilitzar aigua regenerada o aigua freàtica. Es permet la neteja d’aparadors i finestres amb galleda i esponja.

Darrera actualització: 01.02.2024 | 11:13