Èxit en la visita a la Torre del Breny

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 00:00

Èxit en la jornada de visites guiades de la torre del Breny per observar els treballs de restauració que s'han fet al monument i conèixer la història del sepulcre romà originari del segle III d.C. Un monument que ha experimentat diverses transformacions al llarg de més de 2.000 anys

Un cop finalitzada la restauració de la torre del Breny l’Ajuntament de Castellgalí va oferir, el passat dissabte 8 de febrer, dos torns de visites guiades. Aquestes visites guiades van anar en mans del Servei de Patrimoni Arquitectònic local de la Diputació de Barcelona, de l’arquitecte José Luis Sanz i l’historiador David Galí, per tal que els seus habitants puguin conèixer el passat històric d’aquest sepulcre romà i el seu interior.

El primer torn es va portar a terme de les 11:00 hores a les 12:00 hores i el segon torn de visites es va portar a terme de les 12:00 hores a les 13:00 hores.

La jornada de visites va esdevindré un èxit, ja que hi van assistit gairebé una trentena de persones interessades en conèixer aquest espai.

Entre ells hi havia diversos veïns i veïnes i persones encuriosides per conèixer i visitar l’espai interior d’aquest monument.

Darrera actualització: 10.02.2020 | 13:10