Ioga al Casal Cultural de Castellgalí

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 00:00

El Casal Cultural de Castellgalí reprèn l’activitat de Ioga al municipi i obre les seves portes, tres dies a la setmana, per tal de poder desenvolupar aquesta activitat. Aquestes sessions disposaran de places limitades d’11 persones per activitat.

Degut a la crisi sanitària causada per la COVID-19, i en decretar-se l’estat d’alarma, totes les activitats portades a terme es van veure obligades a tancar. Conforme ha anat passant el temps, poc a poc, s’han pogut anar reprenent totes aquestes jornades d’oci, entre d’altres activitats.

 

Aquest és el cas del Ioga a Castellgalí, que entre moltes altres coses, es va veure obligat a quedar suspès, fa uns mesos enrere.

 

La nova normalitat ens permet anar reprenent poc a poc la nostra rutina habitual, d’abans de decretar-se l’estat d’alarma, però amb petites limitacions que abans no havíem de seguir. Aquestes limitacions fan referència al nombre d’aforament permès per sessió i també a les mesures de seguretat i d’higiene establertes.

 

El Ioga a Castellgalí es reprendrà a partir del 29 de setembre i els horaris seran els següents:

 

IOGA INTEGRAL:

Dimarts de les 17:45 hores fins a les 18:45 hores.

Dijous de les 15:15 hores fins a les 16:15 hores.

 

HATHA IOGA SUAU

Dimecres de les 18:45 hores fins a les 19:45 hores.

 

Aquestes sessions disposaran de places limitades d’11 persones per activitat i respectant totes les mesures de seguretat i higiene.    

 

La primera classe totalment gratuïta i el preu mensual serà de 14 euros.

 

Per a més informació al Casal Cultural de Castellgalí, en horari de dilluns a divendres de les 15 hores a les 21 hores.

Telèfon de contacte: 93.833.19.75

ctgl.casal@diba.cat  

 

Darrera actualització: 21.09.2020 | 09:54