La Delegada del Govern comprova a Castellgalí el desenvolupament de la campanya 'L'Administració a prop teu'

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 08:31

La delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, juntament amb el subdelegat del Govern a Barcelona, ​​Carlos Prieto, ha acudit a l'Ajuntament de Castellgalí (Barcelona) on ha tingut lloc la primera acció de la campanya 'L'Administració a prop teu' a la província de Barcelona que impulsa el Ministeri de Política Territorial, per donar resposta a la necessitat de municipis d'entre 500 i 8.000 habitants per fer tràmits de l'Administració General de l'Estat (AGE) sense necessitat de desplaçaments.

Aquest projecte pretén facilitar la realització de gestions. Segons afirma la Delegada del Govern, Maria Eugènia Gay "Busquem que l'Estat estigui més present al territori, reforçar la vertebració social i territorial, i la igualtat d'oportunitats", ha expressat.

Des de l'Ajuntament de Castellgalí s'informarà als veïns i veïnes, quan es torni a portar una nova sessió, en la qual els assistents podran realitzar algunes gestions com: La carta de serveis públics disponibles, informació dels avantatges de la Carpeta Ciutadana, facilitació de l'obtenció de mitjans d'identificació i la signatura digital (certificat electrònic i cl@veu pin).

El Pla es desplegarà amb la col·laboració de la FEMP. El Govern treballa de la mà de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per reforçar la cohesió social i territorial, mitigar la bretxa digital i potenciar els recursos de les Entitats Locals del nostre país.

 

Darrera actualització: 30.11.2022 | 09:17