La festa de la gent gran torna a ser un èxit al municipi de Castellgalí.

Dilluns, 17 de febrer de 2020 a les 00:00

El cap de setmana dedicat a la gent gran, en honor als co-patrons del poble de Castellgalí Sant Honest i Sant Repel·lió, ha tornat a desencadenar diversió entre els més grans del municipi.

Aquest cap de setmana la gent gran del municipi de Castellgalí han gaudit d’un cap de setmana ple d’activitats. El dissabte 15 de febrer s’ha portat a terme l’excursió a Montblanc on varen anar a visitar la Vila Ducal de Montblanc, la ciutat emmurallada i el nucli declarat conjunt monumental artístic. Abans, van poder gaudir d’un esmorzar tradicional amb pa i embotits i a l’hora de dinar varen poder degustar el menú format per amanida de l’horta, lluç a la romana, graellada de carn a la brasa, mousse de llimona, pa, vi, aigua, cava cafè i infusions. En acabar el dinar es va poder gaudir d’una sobretaula animada amb música en viu.

Diumenge varen assistir a la celebració de la Missa i al sortir es portà a terme la tradicional fotografia de grup a les escales de la parròquia.

                                  

Posteriorment es va realitzar la festa de les coques a la plaça Catalunya, organitzada pels Amics del Museu de Castellgalí.

A les 14:00hores el dinar al Restaurant Els Torrents va agrupar un gran nombre d’assistents els quals van poder degustar un menú composat per un pica pica, un primer plat a escollir (entre sopa de peix o amanida catalana) i un segon plat a escollir (entre fricandó de vedella amb bolets o filet d’orada al cava) postres, celler, cafè o infusions.

En aquest mateix cap de setmana es va atorgar el reconeixement a les persones més grans del municipi.

El senyor Heriberto Mayor Haureso va rebre el reconeixement a l'avi més gran del municipi amb 94 anys.

La  senyora Juana Leon Garcia va rebre el reconeixement a una de les àvies més gran del municipi amb 93 anys.

                  

El senyor Manuel Lopez Sanchez va rebre el reconeixement a un dels avis més grans del municipi amb 86 anys.

                          

Darrera actualització: 17.02.2020 | 13:24